Kan måndag vara dagen D?

Nu har vi just kommit hem från mödravårdscentralen.  Allt ser fortfarande ”bra” ut. Jag har lite högre blodtryck, men fortfarande normalt. Bebisen sparkade mig hårt i diafragman när barnmorskan skulle känna att huvudet fortfarande var fixerat. Barnmorskan kände också efter om det var möjligt att göra en hinnsvepning (dvs att hon med fingret försökte lossa hinnorna kring livmodertappen), men min livmodertapp är fortfarande bakåtriktad (inte på väg att öppna sig i nån större utsträckning) så hon var orolig att göra mig illa.

Vi har nu en tid på måndag :( …det är ju lååångt dit….suck…för överburenhetskontroll. Har vi tur bestämmer sig skruttungen att komma innan dess, men jag har inga större förhoppningar utan är ganska inställd på att det blir en igångsättning. I Uppsala verkar det som att man inte går längre än v.42+3 innan de sätter igång förlossningen. På måndag är vi inne på v.42+1 så senast onsdag!

Min senaste krämpa är svårt svullna händer med ömma fingerleder. Jag var lite orolig att det var en begynnande havandeskapsförgiftning, men barnmorskan undersökte och hon hittade inga tecken på att det skulle vara det.

Ok…efter 9 månader så är 5 dagar inte så lång tid…:/ Jag får komma på lite projekt att sysselsätta mig med…kanske göra rent akvariet och rensa köksskåpen…happy happy, joy, joy…

Comments (1)

Systerysteraugusti 14th, 2009 at 8:50

Det är lugnt jag är här nu! :P
”Blixten” som Oliver har döpt pyret verkar som ett mer och mer passande namn tycket jag allt!
Han/Hon brås allt på sin far iallafall så vi får hoppas att liten får ett lockigt hårsvall som kompensation för sin sena ankomst!
kram från en monstermoster till en annan!

Leave a comment

Your comment