Återträff

Vi var på återträff med en hel bunt badbrudar plus bebisar idag. Dagmar var också med vilket var jättekul! Therese hade varit duktig och bokat in oss på frälsis, där de var generösa och lät oss ha ett eget rum, helt grattis! :)

Vad kul det är att se så många småttingar! Men att komma ihåg namn på mammor och barn är inte lika enkelt. Jag hade kameran med, men inte lyckades jag ta några bilder inte…annars skulle jag gjort ett ”bebis-memory”. Jag tog fram mejl- listan när jag kom hem och har försökte komma ihåg så många gullungar som möjligt…det blev ungefär hälften :/

Men, men man får väl fråga igen ;)

Emilie var på gott humör när vi kom dit och det höll i sig i nästan en timme, sen blev intrycken henne övermäktiga, men den listiga morsan kom på ett nytt sätt att pacificera dotter: Våldsamt gungande i barnvagnens ligginsats! Det ska kommas ihåg till tjuriga kvällar!

Tillägg: Nu på kvällen så försökte vi distrahera Emy med nappflaska medan jag lagade mat. Det gick till en början, men sen insåg hon att det inte var ”the real deal” och blev tokförbannad…skruttfian. Vi får försöka igen en annan gång.

Leave a comment

Your comment