En tidig julklapp

Tillslut är man vaccinerad mot grispesten. Jag har hållit en öga på vår vårdcentrals hemsida och den här veckan började de med oss vanliga dödliga. Nu på eftermiddagen rapporterade de att de fortfarande hade 100 doser kvar och skulle fortsätta vaccinera även under fredagen, då tänkte jag att det knappast kunde vara någon jättekö. Jag och Emilie promenerade dit och vi var ensamma i väntrummet, så jag fick min spruta ganska snabbt.

Kände av lite panikångest just vid sticket eftersom jag fortfarande är något av en hypokondriker och behövde fylla i en förfrågan om jag fått andningssvårigheter av andra vaccinationer :S och man är ju lite töntig på det viset. Nu känner jag bara lite ömhet i armen och lätt huvudvärk.

Efter sprutan gick vi och hämtade Emilies tidiga julklapp / 4månaderspresent på posten.

Vad det var?

Jo, jag har köpt henne en Bumbostol på Tradera.

”Bumbo Baby Sitter är den enda babysittern i världen som erbjuder små barn ett sittande perspektiv.

Prisbelönad och världspatenterad, älskad av både barn och vuxna!”

Eftersom Emilie inte är särskilt förtjust i att ligga längre stunder på mage utan mest vill sitta upp så tänkte jag att den kunde passa henne. Hon satt förnöjt och utan protester en lång stund, sen började hon grymta lite och såg fokuserad ut och gissa varför…och eftersom stolen klämmer till bra om blöjan så var det till att byta kläder och skölja av stolen i duschen…så den funkar även som potta tydligen… :)

Bumbo - Eller Bumbibjörn kanske

Bumbo - Eller Bumbibjörn kanske

”Hipp hurra, för här kommer Bumbibjörnarna, studsar fram igenom sagorna, och vi får följa med…”

Emilie uppvisar fler och fler drag som visar att hon är sin fars dotter. Häromdagen skulle jag dammsuga. Jag satte henne i sin vanliga babysitter och hämtade dammsugaren. När jag satte igång dammsugaren blev hon jätterädd! Fast å andra sidan kan det ju vara ett drag hon har från mig också, jag har alltid haft en vendetta med dammsugare, jag slår mig jämt på den.

Här sitter mina guldklimpar i alla fall och spelar WoW…eller så läser de rollspelsregler kanske…

Datanördarna

Datanördarna

Leave a comment

Your comment