Så var man ett år äldre.

I dagarna två blev det födelsedagsfirande. Fredrik och Emilie firade mig den 11 eftersom karlsloken skulle jobba den här helgen. Gåvorna var utvalda och inskaffade av mig och Emi, så nån överraskning var det väl inte…men det var saker jag ville ha. Det bidde: två linnen, tre romantiska trosor (ska de vara sexiga får Fredrik anstränga sig lite och köpa presenter själv åt mig, så det så!), en Berglinbok ”Varje dag man inte köper pizza är en seger” och David Batras bok ”Den som inte tar bort luddet ska dö!”, och slutligen ett halssmycke med en blå, fyrkantigt infattad kristall, av typen som jag gått och dreglat efter sen jag såg ett liknande där vi köpte våra ringar. Men telepati funkar uppenbarligen inte på Fredrik, så då får man se till att införskaffa själv. Tårta, tulpaner och Thaimat bidde det också.

På den verkliga födelsedagen kom ett paket från mor och far med finfint innehåll: En läsfilt, två fina bodies till skruttungen och en..*trumvirvel*..digital videokamera! :)

På eftermiddagen hade vi finbesök av Johanna, Trean, Miriam och lilla Tyra! Jag hade gjort den godaste tårtan , dvs den med mintchoklad och päron som Linda brukar göra.

Goda tårtan

Goda tårtan

Bebisarna iakttog och petade på varandra och efter att våra besökare gått var Emilie faktiskt lite inspirerad att ligga på mage och greja precis som Tyra och Trean gjorde.

Emilie & Tyra sitter och snackar i soffan

Emilie & Tyra sitter och snackar i soffan

Så var den födelsedagen avklarad :)

Leave a comment

Your comment