Yrar runt

Det är vår och sol! Härligt! Det börjar dra ihop sig till flytt. Mycket är det man ska tänka på så jag sitter och gör listor i huvudet, på papper och på datorn. Det brukar ordna sig, så jag behöver egentligen inte känna mig så stressad som jag gör, men att vara gräsänka OCH planera för flytt är rätt tungt. Som tur är ska svärmor komma om en vecka och hjälpa till  med Bubblan så jag får tid att packa.

Under påsken har Skrotfian  fått en övre framtand och den bredvid är på gång. Hon bitpussas gärna och mycket. Hon har också börjat försöka sig på att vinka och klappa lite händer, det är inte helt lätt! :) Men skam den som ger sig!

Idag gick vi en låååång promenad i solen. Vi skulle till Röda Korset och lämna lite kläder. Jag trodde jag visste var det låg, men det visade sig att det var lääänge sen det låg på det stället. Jag fick vägvisning av snälla Uppsalabor och hamnade tillslut rätt. Vi kom hem med två bodies och en kulbana till Emilie, allt gick för 65 spänn! Jag borde handla på Second Hand oftare!

Leave a comment

Your comment