Blommor, god mat och sällskap.

Jag måste lära mig hur jag laddar upp bilder smidigare från min mobil. Då hade jag kunnat lägga upp alla bilder på blommor jag fått de senaste dagarna. Blomsterbudet i Nyköping börjar bli stammis!

Idag var hans kommentar: ”Blommor till Mia igen!” :)

Jag älskar mina fina blommor. Det är så fint!

När jag kom hem från sjukhuset hade Emi och AK gjort en tjusig tårta. Emi fick välja fritt ur skafferiet, så det blev en chokladig strösselkaka med bananer, maränger, rice crispies, singoalla- och ballerinakex:

tårtan

Tjusig va!

Jag läker sakteligen. Igår var jag så rysligt trött, men jag tog mig ut en stund i alla fall. Jag har svullnat väldigt precis över bröstkorgen bredvid bröstet, under armen. Det plus att nerverna är kapade under armhålan gör det svårt att avgöra var min arm befinner sig jämtemot kroppen. Jag gör min sjukgymnastik och lyfter en arm som väger bly!

Det gör inte fullt så ont längre, men jäklar vad trött jag var på att vara invalid under gårdagen. DÅ fick jag en uppmuntran från min skola. MEN12 blev först ut med en Harlem shake! Good job MEN12, Ronny och Linda!

http://www.youtube.com/watch?v=k_MUxDC8r1I

Jag väntar med spänning på vad som kommer härnäst. Jag har fått höra att det finns planer på en mer omfattande shake, men stor creed till er som kom först! Älskar LBS-väskorna på huvudet! Det tycker jag var en mycket moderiktig touch!

Jag har svårt på kvällarna. Att komma till ro när jag ska sova är inte lätt. Jag längtar verkligen efter att kunna sova på sidan! I natt fick jag ta en trallalla-tablett innan jag släckte lampan. Sen fick Fredrik läsa ”The Hobbit” för mig tills jag somnade. Det är mysigt att lyssna på högläsning.

Igår kom ”mamma Klara” hit en sväng och underhöll en stund. Trevligt, trevligt. Hon har onda planer för lille Alexander. Han saknar visst en speciellt plagg:

Vad ska hans pappa (Djurgårdare) säga då? Jag fascineras av er fotbollsfantaster :) Ni är bra söta!

Idag kom Amandapippi på besök. Hon har blivit uppgraderad från faster till syster till Emi. Jag vet inte riktigt hur det gick till. Men varför inte?

Hon hade skojig choklad som spraklar i munnen, blommor och en sööööt nalle som hon själv sytt. (bild kommer senare när jag orkar placera den och fota.)

Emi tycker mycket om sin Amandapippi Hon leker bra! Hon introducerade mig även för ”Storybird” http://storybird.com/

Den kan jag och Emi skapa finfina sagor med!

Ikväll ska vi begå mello, till Fredriks stora fasa! Muahahahaha! Han är alldeles för tuff, hård och besynnerlig för sådana enkla folknöjen. Han lär dra hörlurarna över huvudet och sitta suckande framför WoW resten av kvällen.

 

Leave a comment

Your comment