Nerver som brinner och fotbollsfantaster

Mina nerver brinner.

Från att armen känts som om den fått en rejäl dos tandläkarbedövning, till att kännas som en domnad fot du trycker mot golvet, det är inte behagligt, men jag antar att det är ett gott tecken. Jag inbillar mig att de avhuggna nerverna börjat leta efter varandra:

”Hallååå! Här är jaaag! Vaaaar är duuu, synapsen?!?

nervsynaps

I natt uppstod ett problem som jag inte funderat över i och med att jag och Fredrik bytte sängplatser.

Emilie har blivit förkyld och låg och hostade och hostade. Eftersom det ligger en Fredrik mellan mig och mina mammatentaklar så var min sensor en aning ”off”. Jag lyssnade på hennes hostningar och började inbilla mig att hon hade JÄTTESVÅRT att andas…så jag väckte Fredrik. En sovande Fredrik fick order om att hämta hostmedicin. Emilie vaknade till och var irriterad över att lampan var tänd. Fredrik virrade runt i köket och visste inte i sitt sömndruckna tillstånd vad han letade efter. En sur Emi hasade över till mig och ylade att hon INTE VILLE HA hostmedicin. Fredrik, som tillslut lyckats lokalisera hostmedicinen, kommer upp och undrar hur många millilitrar hon ska ha. En rätt välmående (men sur) Emi tycker att hon ska få somna om i fred. Fredrik får ställa ifrån sig hostmedicinen och lägga sig igen…

Jag har en ”left hand of Doom”

hellboy

Den hindrar mig från att ligga på sidan. Jag vill sova på siiiiidan! *Yyyyyyyl!*

Mummel mutter… men den rör sig och det är vällabra. Jag måste börja promenera mera, nu när jag tagit sista sprutan med blodförtunnande, för att inte få blodpropp, för det vore väl lite väl tycker jag.

Det har för övrigt brutit ut en fejd. Alexanders ömme fader och självutnämnde Djurgårdare uppskattade visst inte att Klara lobbar för att göra en AIK:are av hans son. Följande fanns att läsa på min Facebook imorse (jag har tagit mig friheten att lägga in illustrationer där jag tyckte det var passande):

Då jag än icke kan skriva meddelanden på Klara Kjellbergs vägg

klara

kommer följande: De sju S:en. Stunden: Nu. Ställe: Nyköpinhsområdet. Styrka: Klara samt ex antal gnagare. Styrka: Några obetydliga individer. Sysselsättning: provokationer. Symbol: Gul och svartranding fana (ytterst ful). Sagesman: Daniel Hjelmgren.

danne

 

Då försök att försöka få över en sann Djurgårdare över till detta vidriga patrask innan myndig ålder uppnåtts anses detta som en krigsförklaring och vi kommer go North Korea on your ass!

Då Djurgårdaren endast uppnått en ålder av åtta månader kommer följande åtgärder vidtas: Ilskna meddelanden medelst Facebook. Vattenballonger kommer vina över eder som så som Stalin orglarna ven över nazisterna så fort fienden skådad. Kristina Lugn och Bruno K Öjer kommer bedriva otukt på eder farstukvist samt överlämna sitt kärleksbarn till eder.

björnkrigare

Om en ursäkt ifrån Klara ej mottagits senast 23/12-13 kommer kriget börja.

Ps. Jag var inte helt nykter när jag skrev detta så vet inte riktigt vart det hamnade. Men om någon fixar så Klara ser detta blir jag glad. Stora kramen”

krambjörn

Jag fnissar fascinerat och ser fram emot fortsättningen! Jag är rädd att ”Dannis” är ute på djupare vatten än han anar…

För övrigt så var pappa här med sin gigantenorma platt-TV. Nu har den gamla platt-Tv:n fått ryka. Systeryster och fadern monterade in all boxar och annat och kollade så de fungerade. Nu kan vi ha bio här!

Mindre roligt var att pappa även enleverade AK och återförde henne till ovan nämnde Dannis. Både jag och Emilie tyckte att det var ledsamt. Som tur är har vi kvar Amandapippi iallafall en liten stund till in på kvällen innan även hon måste bege sig hemåt. Vem ska nu laga mat åt oss? Pyssla om oss och hålla hushållet rullande?

Vi tog en promenad på kvällen och min arm upptäckte att den kunde hänga fritt. Det var inte skönt, men den kunde!

Nu snor busbubblan sin faders chips. Jag ska luta mig tillbaka och undersöka vad min nya TV kan för spännande konster.

Imorgon överväger jag att ta kontakt med vårdcentralen och be dem hjälpa mig lägga om operationssåret. Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot att byta förband. Mest skräckblandad.

Comments (1)

Kersti Bollingmars 4th, 2013 at 16:11

Hej!

Leave a comment

Your comment